Werkplaats

 

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Saab van Aalderen beschikken we over een werkplaats waar u uw auto uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het opnieuw afvullen van de airco van uw auto. 

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Als u uw auto aanbiedt voor onderhoud en/of reparatie, kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer (excl. brandstof) of onze gratis haal- en brengservice (binnen een straal van 15 kilometer). En let op: bij een volledige onderhoudsbeurt is uw APK-keuring altijd gratis!

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Saab van Aalderen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.

Werkplaats